Kylmäsavuporo on melko voimakkaan makuinen liha ja siksi se toimii hyvin täyteläisen ja runsaan täytteen kanssa. Piirakan voitaikinapohja on rikastettu perunahiutaleilla ja se on ihanan helppo käsitellä. Piirakan kypsyys / paistoaika kannattaa paistaessa tarkistaa, sillä uuneissa on eroja.
Pohja | |
---|---|
2 dl | vettä |
50 g | |
1 dl | perunasosejauhetta |
2 dl | vehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
100 g | kylmäsavustettua poroleikkelettä |
1 (100 g) | sipuli |
1 | paprika |
1 rkl | |
1 tl | rouhittua mustapippuria |
1 prk (2 dl) | |
1 prk (180 g) | |
3 | kananmunaa |
150 g | |
½ dl | hienonnettua persiljaa |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.