Possua maapähkinäkastikkeessa

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Possua maapähkinäkastikkeessa

Possua maapähkinäkastikkeessa

Porsaan sisäfilee aasialaisin makuvivahtein maustetussa kastikkeessa on mainio ruoka arkeen tai juhlavammallekin aterialle. Tarjoa kastikkeen kanssa riisiä tai nuudeleita.

35 min
keskitaso
141 kcal / 100g
1
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (n. 700 g)
porsaan sisäfilee
1 rkl
½ tl
suolaa
1 prk (200 g)
maapähkinäkastiketta esim. Santa Maria Satay Sauce
1 prk (200 g)
2 rkl
mangochutneya
½ tl
chilijauhetta
2 dl
vettä

Pinnalle

1 dl
maapähkinää rouhittuna

Ohje

  1. Ota filee huoneenlämpöön n. 1 t ennen valmistusta.
  2. Leikkaa filee n. 3 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Paista lihat 1 - 2 erässä kuumalla pannulla Oivariinissa kullanruskeiksi.
  3. Lisää maapähkinäkastike, crème fraîche, mausteet ja vesi. Anna kiehua 2 - 3 min.
  4. Ripota pinnalle maapähkinärouhetta. Tarjoa jasmiiniriisin tai nuudelien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›