Possua maapähkinäkastikkeessa

Possua maapähkinäkastikkeessa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Possua maapähkinäkastikkeessa

Possua maapähkinäkastikkeessa

Porsaan sisäfilee aasialaisin makuvivahtein maustetussa kastikkeessa on mainio ruoka arkeen tai juhlavammallekin aterialle. Tarjoa kastikkeen kanssa riisiä tai nuudeleita.

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 (n. 700 g)
porsaan sisäfilee
1 rkl
½ tl
suolaa
1 prk (200 g)
maapähkinäkastiketta esim. Santa Maria Satay Sauce
1 prk (200 g)
2 rkl
mangochutneya
½ tl
chilijauhetta
2 dl
vettä

Pinnalle

1 dl
maapähkinää rouhittuna

Ohje

  1. Ota filee huoneenlämpöön n. 1 t ennen valmistusta.
  2. Leikkaa filee n. 3 mm:n paksuisiksi viipaleiksi. Paista lihat 1 - 2 erässä kuumalla pannulla Oivariinissa kullanruskeiksi.
  3. Lisää maapähkinäkastike, crème fraîche, mausteet ja vesi. Anna kiehua 2 - 3 min.
  4. Ripota pinnalle maapähkinärouhetta. Tarjoa jasmiiniriisin tai nuudelien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
141 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›