Possua mangosalsassa

Possua mangosalsassa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Possua mangosalsassa

Possua mangosalsassa

Perjantaina voi palkita itsensä ja läheisensä hyvällä aterialla. Porsaan sisäfilee saa mainion kumppanin hedelmäisestä mangosalsalsasta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (600 g)
porsaan sisäfilee
2 rkl
¾ tl
suolaa
1 tl
sitruunapippuria
2 dl
½ dl
mangochutneya
1
punainen chilipalko
1
valkosipulin kynsi
1 tlk (425/245 g)
säilykemangoa
½ rkl
limetti- tai sitruunamehua

Ohje

  1. Leikkaa huoneenlämpöisestä fileestä pois kalvot ja rasva. Leikkaa filee n. 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Nuiji kevyesti nyrkillä.
  2. Paista lihapalat Oivariini rasvassa molemmin puolin ruskeiksi. Ripota paistopinnoille suola ja pippuri. Lisää ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen n. 4 min. Lisää mangochutney.
  3. Poista chilistä siemenet ja leikkaa se 1/2 cm:n kuutioiksi. Hienonna valkosipuli veitsellä. Lisää chili ja valkosipuli ruokaan. Keitä 2 - 3 min. Valuta mango siivilässä ja kuutioi. Lisää mango ja limettimehu viimeisenä ruokaan. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Tarjoa risottoriisin tai Kookosriisin kera
Lisukkeeksi
Kookosriisi
15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›