Pull-apart bread eli nyhtöleipä

Pull-apart bread eli nyhtöleipä
Tehnyt PaulaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Paula Valio Koekeittiöstä

Pull-apart bread eli nyhtöleipä

Pull-apart bread eli nyhtöleipä

Nyhtöleipä sopii rentoihin illanistujaisiin ystävien ja tuttavien kanssa. Tämän leivän kanssa ei hienostella. Repäise rohkeasti osuutesi leivästä ennenkuin on liian myöhäistä!

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
20 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 (n. 350 g)
ranskanleipä
½ pkt (à 100 g)
1/2 - 1 pkt (à 350 g)
2 - 3 (n. 200 g)
tomaattia
1 dl
hienonnettua tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Leikkaa leipään ristikko siten, että viillot yltävät lähes leivän pohjaan saakka.
  2. Laita leipä reilunkokoisen alumiinifolion päälle uunipellille.
  3. Viipaloi voi. Jaa viipaleet leivän vakoihin tasaisesti.
  4. Viipaloi juusto n. 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Laita viipaleet vakoihin.
  5. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Ripottele vakoihin.
  6. Nosta alumiinifolion reunat tiiviisti leivän ympärille.
  7. Paista leipää uunissa 200 asteessa 7 min. Avaa folio. Jatka paistamista vielä 12 min tai kunnes juusto on sulanut ja leivän pinta rapeutunut.
  8. Ripottele pinnalle basilika. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
257 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›