
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 350 g) ranskanleipä
-
½ pkt (à 100 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
½-1 pkt (à 350 g)
Valio Luostari® juustoaValio Luostari® on lempeä ja kermainen Port Salut -juusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään 1,5…
- 2-3 (n. 200 g) tomaattia
- 1 dl hienonnettua tuoretta basilikaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leipään ristikko siten, että viillot yltävät lähes leivän pohjaan saakka.
- Laita leipä reilunkokoisen alumiinifolion päälle uunipellille.
- Viipaloi voi. Jaa viipaleet leivän vakoihin tasaisesti.
- Viipaloi juusto n. 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Laita viipaleet vakoihin.
- Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Ripottele vakoihin.
- Nosta alumiinifolion reunat tiiviisti leivän ympärille.
- Paista leipää uunissa 200 asteessa 7 min. Avaa folio. Jatka paistamista vielä 12 min tai kunnes juusto on sulanut ja leivän pinta rapeutunut.
- Ripottele pinnalle basilika. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
359 kcal
Proteiini
8,3 g
Hiilihydraatti
20,4 g
Rasva
27 g
Tyydyttynyt rasva
15,7 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa