Pulled pork eli revitty possu on herkullinen ja mehevä arki- ja juhlaruoka. Pitkä kypsennysaika takaa, että edullinen sian kassler on pöydässä mureaa. Kotimaiset juurekset kypsyvät miedossa lämmössä lihan kanssa yhtä aikaa, joten saat koko aterian kerralla samassa astiassa.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
800 g | kassleria |
2 | valkosipulin kynttä hienonnettuna |
½ tl | kuivattua chiliä |
1 tl | paprikajauhetta tai savustettua paprikajauhetta, esim. Santa Maria |
1 tl | rouhittua mustapippuria |
2 tl | suolaa |
1 ½ dl | barbeque-kastiketta , esim. HP Classic |
Pataan | |
---|---|
2 - 3 (250 g) | puna- tai keltasipulia |
3 (300 g) | porkkanaa |
300 g | lanttua |
500 g | perunaa |
1 - 2 dl | vettä |
1 prk (2,5 dl) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.