Punainen kalakeitto

Punainen kalakeitto

Tämä maukas kalakeitto saa punaisen värinsä tomaattisoseesta ja keitto tarjoillaan yhdessä smetanan kanssa.

Ainekset5 annosta

5 annosta
13 dl
vettä
1
kalaliemikuutio
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
5
maustepippuria
2
laakerinlehteä
2
sipulia
2
porkkanaa
4
perunaa
200 g
kylmäsavulohta
2
suolakurkkua
½ dl
kapriksia tai mustia oliiveja
2 rkl
sitruunamehua
½ tl
suolaa

Tarjoiluun

1 prk (120 g)
1 dl
tilliä

Ohje

  1. Kuumenna liemi. Lisää joukkoon tomaattisose, mausteet, hienonnetut sipulit, kuutioidut porkkanat ja perunat. Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kypsäksi.
  2. Lisää kuutioitu savulohi, kuutioidut kurkut ja kaprikset tai oliivit. Mausta smetana hienonnetulla tillillä.
  3. Tarjoa keittoa smetanan ja ruisleipästen tai patongin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
51 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›