Kalapata | |
---|---|
oliiviöljyä | |
1 kpl | salottisipuli |
1 kpl | valkosipuli |
½ kpl | fenkoli |
hieman mietoa chiliä | |
1 kpl | laakerinlehti |
1 tl | fenkolin siementä |
800 g | tomaattimurskaa |
4 kpl | isoa kypsää tomaattia (voi olla eri lajeja) |
½ g | sahramia |
suolaa | |
valkopippuria | |
400 g | vaaleaa kiinteälihaista kalafilettä esim. ahventa, kuhaa tai haukea. |
lehtipersiljaa, ruohosipulia, timjamia | |
Koskenlaskija yrttikastike | |
125 g | |
1 tl | sitruunan mehua (ja kuorta) |
lehtipersiljaa, ruohosipulia, timjamia | |
mustapippuria | |
kaprismarjoja ja/tai valkosipulia (halutessasi) |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.