Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
Punainen tiimi teki alkuruoaksi emmervehnäpuuroa, piikelöityjä kanttarelleja ja marinoitua kyssäkaalia.
Emmervehnäpuuro | |
---|---|
300 g Emmervehnänjyviä | |
100 g Kermaa | |
100 g Maitoa | |
5 g Suola | |
50 g Voita | |
2 rkl Smetanaa | |
1 kpl Sitruunanmehua | |
Pikkelöidyt kanttarellit | |
200 g Kanttarelleja | |
3 dl 1-2-3 -lientä | |
Kyssäkaali | |
1 kpl Kyssäkaali | |
1 rkl Sitruunanmehua | |
1 rkl Oliiviöljyä | |
Suola | |
Pippuri | |
Parmesaani | |
100g Parmesaania |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.