Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
Punainen tiimi teki jälkiruoaksi frangipanea, valkosuklaamoussea, kristallisoitua valkosuklaata, tyrnigeeliä ja marinoituja punaherukoita.
Frangipane | |
---|---|
500 g Voita | |
500 g Sokeria | |
480 g Kaurajauhoja | |
160 g Maissijauhoja | |
5 kpl Kananmunia | |
Valkosuklaamousse | |
1 L Kermaa | |
300 g Valkosuklaata | |
4 kpl Liivatelehteä | |
Tyrnigeeli | |
400 g Tyrnimehua, sokeroimaton | |
10 g Agar agaria | |
Valkosuklaakristalli | |
150 g Sokeria | |
75 g Vettä | |
70 g Valkosuklaata | |
Marinoituja punaherukoita | |
100 g Sokeria | |
500 g Vettä | |
2 oksaa Rosmariinia | |
2 dl Punaherukoita |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.