Punaiset chilisilakat

Punaiset chilisilakat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Punaiset chilisilakat

Punaiset chilisilakat

Helpot chilisilakat maistuvat yhdessä keitettyjen perunoiden tai leivän kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
10 h
Yhteensä
10 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
300 g (pieniä )
silakkafileitä
1 ½ dl
väkiviinaetikkaa
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
2 rkl
sokeria

Chilikastike

1 prk (200 g)
1 dl
makeaa, mietoa chilikastiketta
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
mustapippuria myllystä
1
suippopaprika kuutioina
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Poista fileistä nahka. Sekoita etikka, vesi ja mausteet keskenään. Kaada silakkafileiden päälle. Anna marinoitua jääkaapissa peitettynä yön yli. Valuta huolellisesti.
  2. Sekoita chilikastikkeen aineet keskenään. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Kaada kastike silakkafileille. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
  3. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
71 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›