Punaiset chilisilakat

Punaiset chilisilakat

Helpot chilisilakat maistuvat yhdessä keitettyjen perunoiden tai leivän kanssa.

10 h 20 min
helppo
71 kcal / 100g
0

Ainekset8 annosta

8 annosta
300 g (pieniä )
silakkafileitä
1 ½ dl
väkiviinaetikkaa
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
2 rkl
sokeria

Chilikastike

1 prk (200 g)
1 dl
makeaa, mietoa chilikastiketta
2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
mustapippuria myllystä
1
suippopaprika kuutioina
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Poista fileistä nahka. Sekoita etikka, vesi ja mausteet keskenään. Kaada silakkafileiden päälle. Anna marinoitua jääkaapissa peitettynä yön yli. Valuta huolellisesti.
  2. Sekoita chilikastikkeen aineet keskenään. Tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Kaada kastike silakkafileille. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti.
  3. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
71 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›