PUNAJUURI-KAALILAATIKKO

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

PUNAJUURI-KAALILAATIKKO

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

1 h

Kotiruokakilpailuun osallistuva resepti

Ainekset

½ kpl
valkokaalia
400 g
paistijauhelihaa
1 kpl
keltasipulia
2 kpl
punajuurta
2 dl
ohrasuurimoita
2 kpl
valkosipulin kynttä
1 kpl
lihaliemikuutiota
1 rkl
tummaa siirappia
5 dl
2 kpl
kananmunia

Ohje

  1. Paista jauheliha ja mausta lihaliemikuutiolla ja makusi mukaan esimerkiksi yrteillä.
  2. Suikaloi kaali ja sipuli sekä raasta punajuuri karkeaksi raasteeksi.
  3. Pehmennä kasviksia pannulla noin 10 minuuttia.
  4. Esikeitä ohrasuurimot.
  5. Sekoita kaikki ainekset vuokaan ja kaada päälle munamaito.
  6. Paista uunin keskiosassa n. 40-50 minuuttia 175 asteessa.
  7. Vinkki! Keitä ohrasuurimot lähes kypsiksi vaikka käyttäisit esikypsennettyjä suurimoita. Voit myös kokeilla soijarouhetta jauhelijan sijaan.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö