Punajuuri-possupata

Punajuuri-possupata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Punajuuri-possupata

Punajuuri-possupata

Punajuuri-possupata sopii niin arkeen kuin herkulliseksi viikonloppuruoaksi. Etikkapunajuurien hapokkuus tuo tämän pataruuan maut esille.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
400 g
porsaan paistisuikaleita
2 tl
2 tl
suolaa
6 dl
vettä
1 iso
sipuli
2
laakerinlehteä
5
kokonaista maustepippuria
150 g
juuriselleriä
500 g
valkokaalia tai punakaalia
6 (500 g)
etikkapunajuurta
3
perunaa
2 tl
timjamia
2
maustekurkkua
1 prk (120 g)

Pinnalle

hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Ruskista paistisuikaleet voissa padassa tai paksupohjaisessa kattilassa. Lisää suola, vesi, sipuli lohkoina, laakerinlehdet ja pippurit. Hauduta kannen alla n. 20 min.
  2. Lisää ohuiksi suikaleiksi leikattu selleri ja punakaali. Keitä hetki ennen kuin lisäät perunasuikaleet ja raastetut etikkapunajuuret. Mausta timjamilla. Keitä kunnes pata on kypsää. Lisää lopuksi maustekurkkukuutiot ja smetana.
  3. Ripota päälle persiljasilppua ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›