Punajuurikastike

Punajuurikastike

Punajuurikastike on omiaan pastan kastikkeena. Ihanan maun lisäksi huumaavan punainen väri hivelee katsojan silmää.

40 min
keskitaso
45 kcal / 100g
1

Ainekset3 annosta

3 annosta
6 (700 g)
punajuurta
5 - 6 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
2 dl
1 rkl
sitruunamehua
½ dl
hienonnettua tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä

Tarjoiluun

pastaa

Ohje

  1. Pese punajuuret juuresharjaa käyttäen. Kuori ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Keitä kasvisliemessä kypsiksi kannen alla n. 30 min.
  2. Soseuta liemineen sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
  3. Lisää kerma sekä mausteet. Kuumenna.
  4. Lisää kastikkeen joukkoon keitetty pasta sekä n. 1 dl juustoraastetta. Tarjoa juustoraastetta myös erikseen pöydässä.
  5. Lisää halutessasi annosten päälle lusikallinen basilikapestoa tai AURA murua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
45 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
17 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›