Punajuurilaatikko

Punajuurilaatikko
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Punajuurilaatikko

Punajuurilaatikko

Punajuurilaatikko on joulupöydän lisäke, mutta sopii tarjottavaksi myös muina vuodenaikoina liharuokien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
45 min
uunissa
40 min
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
1
sipuli
1
hapahko omena
600 g
punajuurta
½ dl
1 prk (2 dl)
1 pussi (150 g)
1
kananmuna
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
½ dl
korppujauhoja
50 g

Ohje

  1. Kuori ja lohko sipuli, omena ja punajuuret. Keitä ne vähässä vedessä kypsiksi.
  2. Kaada keitinvesi pois. Soseuta.
  3. Sekoita soseen joukkoon omenatäysmehu, ruokakerma, AURA muru ja muna. Mausta pippurilla ja suolalla. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
  4. Ripottele pinnalle korppujauhoja ja voinokareita.
  5. Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 40 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
147 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›