Punajuuripastakastike

Punajuuripastakastike

Punajuuren ja AURAn makuyhdistelmä valloittaa pastakastikkeessa. Helppo ja nopea arkiruoka saa olla myös hyvää.

Ainekset3 annosta

3 annosta
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulia
1 rkl
320 g
etikkapunajuuria
2 dl
Valio ruokakermaa

tai 2.5 dlValio Ruokaa 5%
1 pussi (150 g)
Valio AURA® murua

tai 1 pktValio Eila® salaattijuustokuutioita

Pinnalle

½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuullota sipulikuutiot Oivariini rasvassa kattilassa.
  2. Lisää valutetut, kuutioidut punajuuret sekä ruokakerma. Anna kiehua 2 - 3 min.
  3. Lisää AURA tai valutetut juustokuutiot. Ripota pinnalle persiljasilppua.
  4. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit korvata etikkapunajuuret tuoreista punajuurista tehdyllä raasteella. Keitä kypsäksi ruokakermassa. Lisää halutessasi ripaus mustapippuria

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›