Syvänpunainen punajuurikeitto on täynnä makua. Samettisen pehmeän ja täyteläisen keiton harmoniaa rikkoo mielenkiintoisella tavalla wasabilla maustettu crème fraîche ja paahdetut siemenet. Keiton valmistaminen on entistä helpompaa Kiehu maitojuoman ansiosta, joka ei pala pohjaan.
1 kg | raakaa punajuurta |
2 | sipulia |
1 l | |
10 | kokonaista mustapippuria |
3 | laakerinlehteä |
5 | timjamin oksaa |
½ tl | suolaa |
Lisäksi | |
---|---|
1 prk (150 g) | |
1 rkl | wasabitahnaa |
2 rkl | kurpitsansiemeniä |
2 rkl | auringonkukansiemeniä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.