Punakaali

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Punakaali

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

10 min

Punakaali on hehkuvan punainen lisuke liharuuille. Kokeile erityisesti jouluiseen pöytään possun kera Tanskan tyyliin.

Ainekset

1000 g
punakaalia
50 g
1 rkl
sokeria
2 dl
punaista viinimarjamehua
2 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
suolaa

Ohje

  1. Leikkaa kaali neljään osaan. Poista valkoinen kova kanta.
  2. Siivuta kaali ohuiksi suikaleiksi.
  3. Kuumenna pannu keskilämmöllä ja sulata voi pannulla.
  4. Lisää kaali ja punaviinietikka ja anna kypsyä n. 15 minuuttia käännellen välillä.
  5. Lisää viinimarjamehu, suola ja sokeri. Anna hautua välilä käännellen 45 minuuttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö