Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Punasipulihilloke

Punasipulihilloke on oiva lisäke kalkkunan tai kinkun kanssa tarjottavaksi joulupöytään.

Punasipulihilloke
Punasipulihilloke

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5-6  (500 g) punasipulia
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl piparkakkumaustetta
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl Valio tummaa glögiä tai punaviiniä

Ohje

  1. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipulirenkaat voissa kattilassa.
  2. Lisää joukkoon sokeri, mausteet ja glögi. Hauduta miedolla lämmöllä n. 30 min, kunnes neste on haihtunut miltei kokonaan.
  3. Purkita puhtaisiin lasitölkkeihin ja anna jäähtyä

Vinkki

Punasipulihilloke säilyy jääkaapissa noin viikon.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal
Proteiini 0,8 g
Hiilihydraatti 13,4 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 2,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search