Punasipulihilloke

Punasipulihilloke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Punasipulihilloke

Punasipulihilloke

Punasipulihilloke on oiva lisäke kalkkunan tai kinkun kanssa tarjottavaksi joulupöytään.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 - 6 (500 g)
punasipulia
50 g
1 dl
sokeria
1 tl
piparkakkumaustetta
½ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
2 dl
Valio tummaa glögiä tai punaviiniä

Ohje

  1. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipulirenkaat voissa kattilassa.
  2. Lisää joukkoon sokeri, mausteet ja glögi. Hauduta miedolla lämmöllä n. 30 min, kunnes neste on haihtunut miltei kokonaan.
  3. Purkita puhtaisiin lasitölkkeihin ja anna jäähtyä
Vinkki

Vinkki

* Punasipulihilloke säilyy jääkaapissa noin viikon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›