Punasipulihilloke

Punasipulihilloke

45 min
keskitaso
120 kcal / 100g
0
0

Punasipulihilloke on oiva lisäke kalkkunan tai kinkun kanssa tarjottavaksi joulupöytään.

Ainekset

4 annosta
5 - 6 (500 g)
punasipulia
50 g
1 dl
sokeria
1 tl
piparkakkumaustetta
½ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
2 dl
Valio tummaa glögiä tai punaviiniä

Ohje

  1. Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kuullota sipulirenkaat voissa kattilassa.
  2. Lisää joukkoon sokeri, mausteet ja glögi. Hauduta miedolla lämmöllä n. 30 min, kunnes neste on haihtunut miltei kokonaan.
  3. Purkita puhtaisiin lasitölkkeihin ja anna jäähtyä

Vinkki

* Punasipulihilloke säilyy jääkaapissa noin viikon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
120 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)