Puolukkainen kääretorttu

Puolukkainen kääretorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Puolukkainen kääretorttu

Puolukkainen kääretorttu

Puolukkaisen kääretortun makumaailma on hapokkaan ja makean yhdistelmä.

Valmistusaika

Työaika
35 min
uunissa
10 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
¾ dl
vehnäjauhoja
3 rkl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

3 ½ dl
puolukoita
½ dl
sokeria
1 tl
kanelia
1 rasia (200 g)

Päälle

2 dl
1 tl
vaniljasokeria
½ dl
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja sihtaa ne siivilän läpi vaahdon joukkoon samalla kevyesti sekoittaen.
  2. Levitä taikina leivinpaperille pellille. Paista 200 asteessa n. 10 min. Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
  3. Soseuta puolukat. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Levitä täyte pohjalle. Kääri pohja rullaksi leivinpaperin avulla. Anna maustua jääkaapissa.
  4. Nosta rulla tarjoiluastiaan. Vaahdota kerma, mausta vaniljasokerilla. Levitä kermavaahto kääretortun pinnalle.
  5. Koristele kinuskikastikkeella.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
249 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›