Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
- 1 pussi (56 g) sipulikeittoaineksia
- ½ dl korppujauhoja
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 kananmuna
- 1 dl (60 g) puolukoita
Jaa resepti
Ohje
- Aloita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Anna turvota 5 - 10 min.
- Lisää jauheliha, muna ja puolukat. Sekoita tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.
- Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.
- Tarjoa jauhelihapihvit Juuresmuusin ja Sipulikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
125 kcal
Proteiini
11,4 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa