Hyppää sisältöön
Puolukkaiset jauhelihapihvit

Puolukkaiset jauhelihapihvit

Puolukka antaa jauhelihapihveille mukavan kirpeän säväyksen. Tarjoile Puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa Juuresmuusia ja Sipulikastiketta

Puolukkaiset jauhelihapihvit

Ainekset

pihviä

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Eila® kermaviiliä
    Valio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
    Valio kermaviili 200 g laktoositon
  • 1 pussi (56 g) sipulikeittoaineksia
  • ½ dl korppujauhoja
  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • 1 dl (60 g) puolukoita

Ohje

  1. Aloita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Anna turvota 5 - 10 min.
  2. Lisää jauheliha, muna ja puolukat. Sekoita tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.
  4. Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.
  5. Tarjoa jauhelihapihvit Juuresmuusin ja Sipulikastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal
Proteiini 11,3 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 6,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi