
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni250°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- 1 pussi (56 g) sipulikeittoaineksia
- ½ dl korppujauhoja
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 kananmuna
- 1 dl (60 g) puolukoita
Jaa resepti
Ohje
- Aloita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Anna turvota 5 - 10 min.
- Lisää jauheliha, muna ja puolukat. Sekoita tasaiseksi.
- Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.
- Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.
- Tarjoa jauhelihapihvit Juuresmuusin ja Sipulikastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
3,8 g
Rasva
6,7 g
Tyydyttynyt rasva
3,2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa