Puolukkaiset jauhelihapihvit

Puolukkaiset jauhelihapihvit
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Puolukkaiset jauhelihapihvit

Puolukkaiset jauhelihapihvit

Puolukka antaa jauhelihapihveille mukavan kirpeän säväyksen. Tarjoile Puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa Juuresmuusia ja Sipulikastiketta

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset6 pihviä

6 pihviä
1 prk (200 g)
1 pussi (56 g)
sipulikeittoaineksia
½ dl
korppujauhoja
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1
kananmuna
1 dl
puolukoita

Ohje

  1. Aloita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Anna turvota 5 - 10 min.
  2. Lisää jauheliha, muna ja puolukat. Sekoita tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.
  4. Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.
  5. Tarjoa jauhelihapihvit Juuresmuusin ja Sipulikastikkeen kanssa.
Lisukkeeksi
Juuresmuusi
1 h

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›