Puolukkaiset jauhelihapihvit

Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Puolukkaiset jauhelihapihvit

Puolukkaiset jauhelihapihvit

Puolukka antaa jauhelihapihveille mukavan kirpeän säväyksen. Tarjoile Puolukkaisten jauhelihapihvien kanssa Juuresmuusia ja Sipulikastiketta

25 min
helppo
127 kcal / 100g
4
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 pihviä

6 pihviä
1 prk (200 g)
1 pussi (56 g)
sipulikeittoaineksia
½ dl
korppujauhoja
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1
kananmuna
1 dl
puolukoita

Ohje

  1. Aloita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Anna turvota 5 - 10 min.
  2. Lisää jauheliha, muna ja puolukat. Sekoita tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.
  4. Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.
  5. Tarjoa jauhelihapihvit Juuresmuusin ja Sipulikastikkeen kanssa.
Lisukkeeksi
Juuresmuusi
1 h

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›