Puolukkakorvapuustit

Reseptiyhteistyö: Olgan Kotona

Puolukkakorvapuustit

Puolukkakorvapuustit

Reseptiyhteistyö Olgan Kotona

Puolukkakorvapuustit

Ihana makeankirpeä pulla!

25 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset25 n. 25 annosta

5 dl maitoa
1 tl suolaa
2,5 dl intiaanisokeria
1 rkl kardemummaa
2 kananmunaa
14-15 dl puolikarkeita spelttijauhoja
200 g voita

Täyte:

150 g voita
200 g tomusokeria
3 tl vaniljasokeria
3dl puolukoita

Ohje

  1. Murenna hiiva astian pohjalle. Lisää lämmitetty maito, suola, sokeri ja kardemumma. Riko joukkooon munat. Sekoita hyvin. Mittaa joukkoon jauhot samalla sekoittaen. Lisää joukkoon pehmeä voi ja työstä taikinaa käsin. Nostata taikinaa ½-1h.
  2. Vaivaa taikinasta kuplat pois. Kauli taikina suureksi levyksi.
  3. Kääntele tomusokeri ja vaniljasokeri pehmeän voin sekaan.
  4. Levitä täyte kaulitun taikinan päälle. Ripottele päälle puolukat. Kääri rullaksi ja leikkaa paloiksi.
  5. Asettele palat muffinssivuokiin. Nostata. Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200 asteessa n.15 minuuttia.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›