Quesadillat

Quesadillat

Quesadillat ovat meksikolaisia, lämpimiä, juustolla täytettyjä tortilloja ja ne ovat erityisesti nuorison makuun.

40 min
helppo
199 kcal / 100g
0
0

Ainekset8 kpl

8 kpl
1 tlk (326/285 g)
säilykemaissia
150 g
savukinkkua kuutioina
2
tomaattia kuutioina
1/2 - 1 dl
oliiveja viipaleina
n. 1/2 ruukkua
basilikaa hienonnettuna
2 pussia (à 150 g)
1 pkt (8 kpl)
vehnätortilloja

Ohje

  1. Valmista täyte sekoittamalla keskenään valutetut maissit, kinkku- ja tomaattikuutiot, (oliiviviipaleet), basilika ja toinen pussi juustoraasteesta.
  2. Jaa toinen pussillinen juustosta tortilloille. Levitä täyte tortilloille toiselle puoliskolle ja taita toinen puoli päälle.
  3. Paista paistinpannulla miedolla lämmöllä kummaltakin puolelta paistinlastalla päältä painaen kunnes täyte lämpenee ja juusto sulaa.

Vinkki

Voit myös valmistaa quesadillat uunissa 225 asteessa n. 8 min. Asettele quesadillat uunipellille leivinpaperin päälle hieman päällekkäin, jolloin ne pysyvät parhaiten suljettuina

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
194 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›