Quesadillat

Reseptiyhteistyö: kesaruokaa-juustoista

Quesadillat

Reseptiyhteistyö: kesaruokaa-juustoista

30 min

Juusto toimii tortillaletussa liimana ja pitää muut täytteet taskussa. Paista quesadillat paistinpannulla tai grillissä parilalla. Tarjoa quesadillat alku-tai välipalana tai lounaana salaatin kanssa.

Ainekset

8 kpl
tortillalettua

Täyte 1

125 g
Valio AURA® Pehmeä sinihomejuusto
50 g
Valio Turunmaa® juusto raasteena
½ kpl
paprikaa
½ kpl
rucolaruukkua

Täyte 2

100 g
Valio Mustapekka® makea chili leikattava tuorejuusto
50 g
Valio Salaneuvos® juusto raasteena
8 viipaletta
meetvurstia
2 kpl
uutta sipulia varsineen

Ohje

  1. Levitä 4 tortillaa työpöydälle. Voitele jokainen sinihomejuustolla. Raasta päälle juustoraastetta.
  2. Viipaloi paprika. Aseta viipaleet tortillojen toiselle puoliskolle ja paprikoiden päälle rukolan lehtiä. Peitä täyte kääntämällä tortillat puoliksi.
  3. Levitä toiset 4 tortillaa työpöydälle. Murusta tortilloille chilijuustoa ja raasta sen päälle toinen juusto.
  4. Viipaloi sipulit hienoksi. Aseta meetvurstiviipaleet tortillojen toiselle puoliskolle ja ripottele päälle hienonnettua sipulia ja sen varsia. Peitä täyte kääntämällä tortillat puoliksi.
  5. Nosta kaksi täytettyä tortillaa kerrallaan paistinpannulle tai parilalle ja paista molemmin puolin rapean ruskeiksi kohtalaisella lämmöllä niin, että juusto ehtii sulaa. Leikkaa kolmeen osaan ja tarjoile quesadillat lämpiminä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö