Raejuusto-hedelmäkipot

Raejuusto-hedelmäkipot
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raejuusto-hedelmäkipot

Raejuusto-hedelmäkipot

Raejuustosta ja hedelmistä valmistat ravitsevan välipalan tai jälkiruoan. Voit käyttää kippoihin kauden hedelmiä makusi mukaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (200 g)
2 - 3 kypsää
persimonia tai sharon-hedelmää

tai 0.5 pussiakuivattuja kivettömiä luumuja
2 - 3 rkl
kauraleseitä

Ohje

  1. Kuori persimonit tai sharonhedelmät ohuelti. Leikkaa kuutioiksi.
  2. Laita kerroksittain raejuuston kanssa jalallisiin jälkiruokamaljoihin tai laseihin.
  3. Jos käytät luumuja, liota niitä yön yli omenatäysmehussa. Laita kerroksittain annoskulhoihin. Ripota pinnalle kauralesettä.
Vinkki

Vinkki

Kokeile salaattiin myös paloiteltu* persikka* mango* ananast* appelsiinia* tummia viinirypäleit

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›