
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 ruisleipästä, esim. ruispala
-
0 kg
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 0 kg jääsalaattia
- 0 kg basilikan lehtiä
-
1 prk (200 g)
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
-
½ dl
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
- 1 (100 g) porkkana
- 1 rkl kaprista
Jaa resepti
Ohje
- Voitele ruisleipäset Oivariini rasvalla. Lisää leipästen alapuolille jääsalaattia ja basilikaa.
- Sekoita raejuustoon juustoraaste, hienoksi raastettu porkkana ja hienonnetut kaprikset. Lusikoi salaatin päälle raejuusto-porkkanaseosta. Paina päälle kannet.
- Nauti kylmän maidon kera
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
134 kcal
Proteiini
9,4 g
Hiilihydraatti
14,8 g
Rasva
3,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
3,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® rasvaa
- jääsalaattia
- basilikan lehtiä