
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (285 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 1 kerä jääsalaattia
- ½-1 rasiaa kirsikkatomaatteja
- 1 ruukku herneenversoja tai rucolaa
Raejuusto-omenasalsa
- 1 (150 g) hapahko omena
-
1 prk (200 g)
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
- 2 tl punaista pestoa
- 1 tl sokeria
Kastike
- 1 rkl avokado- tai rypsiöljyä
-
1 rkl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 1½ rkl valkoviinietikkaa
- 1 rkl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Aloita salaatin teko sekoittamalla kastikkeen ainekset laakeahkon kulhon pohjalla.
- Valuta kikherneet, huuhdo ne lävikössä kylmällä, juoksevalla vedellä. Kaada ne kastikkeen joukkoon maustumaan.
- Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti.
- Halkaise tomaatit.
- Huuhdo tarvittaessa herneenversot tai rucola. Hienonna.
- Leikkaa kuorittu omena pieniksi kuutioiksi. Sekoita raejuuston joukkoon. Lisää pesto ja sokeri. Sekoita. Tarkista maku, lisää halutessasi pestoa.
- Yhdistä kaikki muut aineet kulhossa lukuun ottamatta raejuusto-omenasalsaa.
- Lusikoi se lopuksi salaatin päälle raidoiksi.
- Tarjoa alkusalaattina, välipalana tai kevyenä ateriana leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
73 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
2,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa