Raejuusto-tomaatti-basilikaleivät

Raejuusto-tomaatti-basilikaleivät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raejuusto-tomaatti-basilikaleivät

Raejuusto-tomaatti-basilikaleivät

Raejuustolla päällystetty leipä on maukas ja energiaa tuova välipala. Nauti leivän kanssa lasi kylmää maitoa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 leipää

2 leipää
2
kaurapuikulaleipää
1 rkl
pestoa
½ prk (à 200 g)
1 dl
rucolaa
1 - 2
tomaattia
basilikan lehtiä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Valmista leivät juuri ennen syömistä. Voitele alimmaiset leivät. Levitä leiville pestolla maustettu raejuusto
  2. Lisää rucolanlehtiä (tai muita salaatinlehtiä), tomaattiviipaleet ja basilikanlehdet. Nosta toiset leipäviipaleet päälle.
  3. Syö lounaaksi tai välipalaksi ennen liikuntaharrastukseen lähtöä. Nauti leivän kanssa lasi kylmää maitoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›