Raejuusto-tomaatti-basilikaleivät

Raejuusto-tomaatti-basilikaleivät

Raejuustolla päällystetty leipä on maukas ja energiaa tuova välipala. Nauti leivän kanssa lasi kylmää maitoa.

Ainekset2 leipää

2 leipää
2
kaurapuikulaleipää
1 rkl
pestoa
½ prk (à 200 g)
1 dl
rucolaa
1 - 2
tomaattia
basilikan lehtiä
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Valmista leivät juuri ennen syömistä. Voitele alimmaiset leivät. Levitä leiville pestolla maustettu raejuusto
  2. Lisää rucolanlehtiä (tai muita salaatinlehtiä), tomaattiviipaleet ja basilikanlehdet. Nosta toiset leipäviipaleet päälle.
  3. Syö lounaaksi tai välipalaksi ennen liikuntaharrastukseen lähtöä. Nauti leivän kanssa lasi kylmää maitoa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
32 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›