Raejuusto-tomaattisalsa

Raejuusto-tomaattisalsa
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raejuusto-tomaattisalsa

Raejuusto-tomaattisalsa

Raejuusto-tomaattisalsa on monipuolinen lisäke. Se maistuu ainakin tortillojen sekä liharuokien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 (400 g)
pihvitomaattia
1
punasipuli
1 pieni
valkosipulin kynsi
1 rkl
limetti- tai sitruunamehua
½ dl
tuoretta korianteria
1 rkl
sambal oelekia tai 1/2 punaista chilipalkoa
1 tl
ruokosokerisiirappia tai sokeria
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Leikkaa tomaatteihin ristiviillot kumpaankin päähän. Kasta tomaatit haarukalla kiehuvaan veteen noin minuutiksi. Poista kuori. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. (Jos tomaatit ovat hyvin mehukkaita, valuta niistä ylimääräinen liemi pois.)
  2. Hienonna sipuli. Purista valkosipulin kynnet ja yhdistä kaikki aineet. Anna makujen tasoittua hetken aikaa ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
69 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›