Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Raejuustoinen kaali-puolukkasalaatti

Osaksi monipuolista ravitsemusta kuuluvat kasvikset, marjat ja hedelmät. Nauti niitä päivän jokaisella aterialla, vaikkapa lisäkesalaattina.

Raejuustoinen kaali-puolukkasalaatti
Raejuustoinen kaali-puolukkasalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl (180 g) puolukoita
  • ½ dl sokeria
  • 1 pala (250 g) keräkaalia
  • 1 prk (200 g)
    Valio raejuustoa
    Rasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
    Valio raejuusto 200 g rasvaton laktoositon

Ohje

  1. Murskaa puolukat haarukalla tai hienonna nopeasti sauvasekoittimella. Lisää sokeri
  2. Suikaloi kaali hienoksi. Sekoita puolukat ja raejuusto kaalin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 70 kcal
Proteiini 5,1 g
Hiilihydraatti 10,8 g
Rasva 0,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search