Raejuustoinen kaali-puolukkasalaatti

Raejuustoinen kaali-puolukkasalaatti

Osaksi monipuolista ravitsemusta kuuluvat kasvikset, marjat ja hedelmät. Nauti niitä päivän jokaisella aterialla, vaikkapa lisäkesalaattina.

Ainekset4 annosta

4 annosta
3 dl
puolukoita
½ dl
sokeria
pala (250 g)
keräkaalia
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Murskaa puolukat haarukalla tai hienonna nopeasti sauvasekoittimella. Lisää sokeri
  2. Suikaloi kaali hienoksi. Sekoita puolukat ja raejuusto kaalin joukkoon.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›