Rahka-kermavaahto täytekakkuihin

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Rahka-kermavaahto täytekakkuihin

Rahka-kermavaahto täytekakkuihin

Kermavaahtokuorrutus kruunaa täytekakut. Kun lisäät vaahdon joukkoon rahkaa, kuorrutus kestää tarjolla paremman näköisenä. Hyvä vinkki erityisesti lämpimiin kesäpäiviin.

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 litra

1 litra
1 prk (3,3 dl)
1 prk (250 g)
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi yhtäaikaa. Mausta sokereilla.
  2. Levitä täytekakun päälle ja reunoille. Voit myös pursottaa seosta.
  3. Ohjeen annos riittää 4 munan kakkupohjan päälle ja reunojen pursotukseen.
Vinkki

Vinkki

Lisää rahka-kermavaahtoon marjoja tai hedelmiä ja saat herkullisen rahkajälkiruoan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›