Rahka-kermavaahto täytekakkuihin

Rahka-kermavaahto täytekakkuihin

Kermavaahtokuorrutus kruunaa täytekakut. Kun lisäät vaahdon joukkoon rahkaa, kuorrutus kestää tarjolla paremman näköisenä. Hyvä vinkki erityisesti lämpimiin kesäpäiviin.

Ainekset1 litra

1 litra
1 prk (3,3 dl)
1 prk (250 g)
2 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi yhtäaikaa. Mausta sokereilla.
  2. Levitä täytekakun päälle ja reunoille. Voit myös pursottaa seosta.
  3. Ohjeen annos riittää 4 munan kakkupohjan päälle ja reunojen pursotukseen.
Vinkki

Vinkki

Lisää rahka-kermavaahtoon marjoja tai hedelmiä ja saat herkullisen rahkajälkiruoan.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
43 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›