Rahkaletut

Rahkaletut
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Rahkaletut

Rahkapitoiset ja maukkaat letut valmistuvat nopeasti. Kokeile appelsiinin tai vaniljan makuisina!

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 lettua

6 lettua
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiini

tai 1 prkValio maustettua rahkaa vanilja
1
kananmuna
½ dl
vehnäjauhoja

Lisäksi

1 tl
tomusokeria
200 g
mustikoita
1
appelsiini

Ohje

  1. Sekoita kulhossa rahka, muna ja jauhot.
  2. Paista pikkulettupannulla paksuhkoja lettuja Oivariini rasvassa.
  3. Tarjoa tomusokerilla maustettujen mustikoiden ja kalvottomaksi leikattujen appelsiinilohkojen kanssa jälkiruoaksi tai aamupalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›