Rahkaletut

Rahkaletut

Rahkapitoiset ja maukkaat letut valmistuvat nopeasti. Kokeile appelsiinin tai vaniljan makuisina!

20 min
helppo
108 kcal / 100g
5
10

Ainekset6 lettua

6 lettua
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa appelsiini

tai 1 prkValio maustettua rahkaa vanilja
1
kananmuna
½ dl
vehnäjauhoja

Lisäksi

1 tl
tomusokeria
200 g
mustikoita
1
appelsiini

Ohje

  1. Sekoita kulhossa rahka, muna ja jauhot.
  2. Paista pikkulettupannulla paksuhkoja lettuja Oivariini rasvassa.
  3. Tarjoa tomusokerilla maustettujen mustikoiden ja kalvottomaksi leikattujen appelsiinilohkojen kanssa jälkiruoaksi tai aamupalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)