
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
-
20 g
Valio KevytLevi® rasvaaValio KevytLevi® saa makunsa oikeasta voista, kevyesti. Se sisältää vain 40 % rasvaa ja lisäksi…
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 1-2 tomaattia
- ½ punasipuli
- 0 kg lehtipersiljaa
- 1 rkl valmista balsamicokastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Voitele leipäviipaleet. Viipaloi kotijuusto, tomaatti ja sipuli. Asettele ainekset leivälle.
- Koristele lehtipersiljalla. Viimeistele valuttamalla leipien päälle balsamicosiirappia.
- Nauti heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
172 kcal
Proteiini
8,8 g
Hiilihydraatti
18,5 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- lehtipersiljaa