Raikas kotijuustosalaatti

Raikas kotijuustosalaatti

30 min
helppo
60 kcal / 100g
0
0

Raikas ja kesäinen kotijuustosalaatti maistuu lisukkeena kala- ja liharuokien kanssa.

Ainekset

10 annosta
3 ruukkua
1 - 3 erilaista salaattia
1 ruukku
rucolaa
2 pkt (à 250 g)
5
tomaattia
½ puolikas
cantaloupemelonia
5
kesäsipulia varsineen
basilikan lehtiä

Maustamiseen

balsamietikkaa
oliiviöljyä
gourmet-suolahiutaleita
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhdo ja kuivaa salaatit ja rucola esim. salaattilingossa. Revi salaatit rucolaa lukuun ottamatta.
  2. Valuta juusto ja kuutioi se. Leikkaa tomaatit lohkoiksi, paloittele meloni isohkoiksi paloiksi ja viipaloi kevätsipulit. Kerrostele ainekset laakealle salaattivadille. Lisää päälle runsaasti tuoretta basilikaa.
  3. Mausta salaatti vasta tarjolle vietäessä tai kata maustamisainekset pöytään.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
60 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Suola
0,4 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
162 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)