
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
2
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 ruukkua erilaisia salaatteja
- 1 ruukku rucolaa
-
2 pkt (à 250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 5 tomaattia
- 1 puolikas cantaloupemelonia
- 5 kesäsipulia varsineen
- 0 kg basilikan lehtiä
Maustamiseen
- 0 kg balsamiviinietikkaa
- 0 kg oliiviöljyä
- 0 kg gourmet-suolahiutaleita
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja kuivaa salaatit ja rucola esim. salaattilingossa. Revi salaatit rucolaa lukuun ottamatta.
- Valuta juusto ja kuutioi se. Leikkaa tomaatit lohkoiksi, paloittele meloni isohkoiksi paloiksi ja viipaloi kevätsipulit. Kerrostele ainekset laakealle salaattivadille. Lisää päälle runsaasti tuoretta basilikaa.
- Mausta salaatti vasta tarjolle vietäessä tai kata maustamisainekset pöytään.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
52 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- basilikan lehtiä
- balsamiviinietikkaa
- oliiviöljyä
- gourmet-suolahiutaleita
- mustapippuria myllystä