Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia

Raparperi-mansikkahilloke ja jogurttia

Kesän ensimmäiset raparperit ja mansikat muodostavat jogurtin kanssa vastustamattoman makuyhdistelmän.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 dl
vettä
1 dl
fariinisokeria
¼ tl
kardemummaa
5 dl
raparperia
5 dl
mansikoita

Tarjoiluun

5 dl

Ohje

  1. Kiehauta teräskattilassa vesi, fariinisokeri ja kardemumma. Lisää kattilaan raparperinpalat. Anna kiehua, kunnes raparperi pehmiää.
  2. Lisää mansikat viipaleina. Nosta kattila levyltä.
  3. Tarjoa hilloketta haaleana jogurtin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
97 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
63 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›