Siirry sisältöön
Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkavispipuuro

Tässä arjen herkutteluun täydellinen vaihtoehto. Kuohkea vispipuuro saa veden kielelle.

Raparperi-mansikkavispipuuro

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 5 dl
    Valio omenatäysmehua
    Valio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
    Valio omenatäysmehu 1 l
  • 4 dl (150 g) raparperia
  • ¾ dl sokeria
  • ¾ dl mannasuurimoita
  • 2-3 dl (100 g) mansikoita soseutettuna

Ohje

  1. Kiehauta mehu ja lisää siihen paloitellut raparperit ja sokeri. Keitä kunnes raparperi pehmenee
  2. Vatkaa suurimot joukkoon kierrevatkaimella. Anna kiehua n. 15 min välillä sekoitellen.
  3. Lisää viimeiseksi marjasurvos. Anna jäähtyä hetki.
  4. Kaada puuro isoon kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  5. Ripottele pinnalle sokeria ja tarjoa kylmän maidon kanssa välipalaksi tai jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal
Proteiini 0,8 g
Hiilihydraatti 19,4 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search