Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkavispipuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkavispipuuro

Tässä arjen herkutteluun täydellinen vaihtoehto. Kuohkea vispipuuro saa veden kielelle.

Valmistusaika

Työaika
30 min
jäähdytys
30 min
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 dl
4 dl (150 g)
raparperia
¾ dl
sokeria
¾ dl
mannasuurimoita
2 - 3 dl
mansikoita tai muita marjoja soseutettuna

Ohje

  1. Kiehauta mehu ja lisää siihen paloitellut raparperit ja sokeri. Keitä kunnes raparperi pehmenee
  2. Vatkaa suurimot joukkoon kierrevatkaimella. Anna kiehua n. 15 min välillä sekoitellen.
  3. Lisää viimeiseksi marjasurvos. Anna jäähtyä hetki.
  4. Kaada puuro isoon kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
  5. Ripottele pinnalle sokeria ja tarjoa kylmän maidon kanssa välipalaksi tai jälkiruoaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›