Raparperi-vaniljarahka

Raparperi-vaniljarahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raparperi-vaniljarahka

Raparperi-vaniljarahka

Raparperi ja vanilja yhdistyvät herkullisella tavalla tässä rahkajälkiruoassa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
jäähdytys
2 h
Yhteensä
2 h 30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta

Raparperihillo

2 l (900 g)
raparperipaloja
½ dl
vettä
n. 2 dl
hillosokeria

Vaniljarahkaseos

1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)
1 - 2 rkl
sokeria

Ohje

  1. Valmista ensin hillo. Laita raparperipalat ja vesi kattilaan. Sekoita kuumennuksen ajan, ettei seos pala pohjaan. Keitä miedolla lämmöllä edelleen sekoitellen, kunnes raparperit ovat pehmenneet. Lisää hillosokeri ja keitä muutama min. Jäähdytä hillo
  2. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Sekoita vaniljarahkaan sokeri sekä jääkaappikylmä raparperihillo. Yhdistä seos kermavaahtoon. Laita tarjolle isoon jälkiruokamaljaan tai annoskulhoihin. Koristele.
Vinkki

Vinkki

Käytä raparperi-vaniljarahkaa muurikkalettujen tai kakun täytteenä. Yksi annos riittää 4 munan kakkupohjan täytekakkuun.
Lisukkeeksi
Muurikkaletut & täytteet
1 h 15 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›