
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.6
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio vaniljakreemiäHerkullinen, käyttövalmis Valio vaniljakreemi tuo vaniljaista täyteläisyyttä kaikkeen leivontaan! Se sopii pulliin, piirakoihin ja kakun…
- 400 g raparperipaloja
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl fariinisokeria
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1 tl kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa neljä leivinpaperi-ja foliopalaa (n. 25 x 25 cm), aseta tasolle päällekkäin folio alle.
- Jaa kreemi leivinpaperien keskelle. Paloittele päälle raparperit.
- Nypi kulhossa voi, fariinisokeri, kaurahiutaleet ja kaneli murumaiseksi seokseksi. Jaa raparperien päälle.
- Kerää leivinpaperin ja folion kulmat nyytiksi, rutista yhteen.
- Kypsennä grillissä/nuotiolla grilliritilällä, kunnes raparperi pehmenee. Voit myös kypsentää paistokset uunissa 200 asteessa n. 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
188 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatti
27,1 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa