Raparperikiisseli

Raparperikiisseli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raparperikiisseli

Raparperikiisseli

Raparperi on parhaimmillaan keväällä ja alkukesällä. Nauti raparperikiisseli vaahdotetun kerman ja rapean granolan kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
5 dl
5 dl
vettä
5 - 6 dl (300 g)
raparperipaloja
1 ¾ dl
sokeria
4 rkl
perunajauhoja

Pinnalle

1 prk (2 dl)
granolaa
ripaus
kanelia

Ohje

  1. Mittaa kattilaan 8 dl vesi-mehuseosta, raparperit ja sokeri (jätä 2 dl nesteestä suurusta varten). Anna seoksen kiehua kannen alla n. 10 min kunnes raparperit ovat pehmenneet.
  2. Sekoita perunajauhot loppuun nesteeseen. Ota kattila pois kuumalta levyltä. Kaada vesi-perunajauhoseos ohuena nauhana kattilaan koko ajan sekoittaen.
  3. Sekoita kiisseliä hetki kuumalla levyllä, kunnes kiisseli pulpahtaa. Jäähdytä kiisseli.
  4. Tarjoa kiisselin kanssa pehmeäksi vaahdoksi vatkattua kuohukermaa. Viimeistele rapealla granolalla ja ripauksella kanelia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›