Raparperilassi

Raparperilassi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raparperilassi

Raparperilassi

Raparperilassi on alkukesään sopiva juoma, jolloin raparperisesonki on parhaimmillaan.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 ½ dl
raparperipaloja
1 rkl
vettä
¾ dl
sokeria
kanelitanko
2 dl
2 ½ dl

Ohje

  1. Keitä raparperia, vettä, sokeria ja kanelitankoa teräskattilassa keskilämmöllä, kunnes raparperi hajoaa
  2. Jäähdytä hilloke kylmäksi, poista kanelitanko.
  3. Vatkaa ainekset kuohkeaksi sauvasekoittimella korkeareunaisessa kulhossa. Kaada laseihin. Ripota halutessasi pinnalle kanelia.
Vinkki

Vinkki

Raparperihilloketta tarvitaan ohjeeseen n. 1 1/2 dl, jos käytät aiemmin valmistamaasi hilloketta

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›