Raparperilassi

Raparperilassi

Raparperilassi on alkukesään sopiva juoma, jolloin raparperisesonki on parhaimmillaan.

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 ½ dl
raparperipaloja
1 rkl
vettä
¾ dl
sokeria
kanelitanko
2 dl
2 ½ dl

Ohje

  1. Keitä raparperia, vettä, sokeria ja kanelitankoa teräskattilassa keskilämmöllä, kunnes raparperi hajoaa
  2. Jäähdytä hilloke kylmäksi, poista kanelitanko.
  3. Vatkaa ainekset kuohkeaksi sauvasekoittimella korkeareunaisessa kulhossa. Kaada laseihin. Ripota halutessasi pinnalle kanelia.
Vinkki

Vinkki

Raparperihilloketta tarvitaan ohjeeseen n. 1 1/2 dl, jos käytät aiemmin valmistamaasi hilloketta

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›