Raparperimehu

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

Raparperimehu

Reseptiyhteistyö: liemessa-ruokablogi

1 h

Valitse mahdollisimman punavartisia raparpereja, keitä mehuksi, mausta mintulla ja nauti kuumana kesäpäivänä!

Ainekset

2 l
raparperia
1 l
vettä
1 dl
ruokosokeria
1 dl
sokeria
1 kpl
sitruunan mehu
1 nippu
tuoretta minttua

Ohje

  1. Pese raparperi, poista huonot kannat ja leikkaa kuorineen n. 1-2 cm paloiksi.
  2. Laita kattilaan raparperin palat, vesi, sokeri ja nippu mintun varsia.
  3. Keitä n. 30 minuuttia.
  4. Lisää sitruunamehu ja sekoita.
  5. Siivilöi raparperimassa siivilällä ja pullota mehu.
  6. Tarjoile laseista jäiden ja mintunverson kera.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö