Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
125 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 2½ dl raparperihilloketta
- 1 tl vaniljasokeria
- 0 kg sokeria
Koristeluun
- 0 kg mansikoita
Raparperihilloke
- 1¼ kg raparperia
- ¼ dl vettä
- 1½ dl sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin hilloke: Pehmitä raparperipaloja ja sokeria mikrossa laakeassa astiassa välillä sekoitellen, kunnes raparperi pehmiää. Jos käytät loppukesän raparperia, lisää joukkoon 1/4 dl vettä. Jäähdytä. (Jos hilloke on kovin löysää, siivilöi neste ja käytä se mehuna tai kiisselissä.)
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rahka ja raparperihilloke. Mausta vaniljasokerilla, lisää tarvittaessa sokeria.
- Koristele mansikan puolikkailla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
106 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
15,3 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeria
- mansikoita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.