Raparperirahka

Raparperirahka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Raparperirahka

Raparperirahka

Kesäinen raparperirahka maistuu paitsi sellaisenaan jälkiruokana ja välipalana, myös esimerkiksi lettujen tai kääretortun täytteenä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 dl
125 g
2 ½ dl
raparperihilloketta
1 tl
vaniljasokeria
sokeria

Koristeluun

mansikoita

Raparperihilloke

1 l
raparperia
¼ dl
vettä
1 ½ dl
sokeria

Ohje

  1. Valmista ensin hilloke: Pehmitä raparperipaloja ja sokeria mikrossa laakeassa astiassa välillä sekoitellen, kunnes raparperi pehmiää. Jos käytät loppukesän raparperia, lisää joukkoon 1/4 dl vettä. Jäähdytä. (Jos hilloke on kovin löysää, siivilöi neste ja käytä se mehuna tai kiisselissä.)
  2. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon rahka ja raparperihilloke. Mausta vaniljasokerilla, lisää tarvittaessa sokeria.
  3. Koristele mansikan puolikkailla.
Vinkki

Vinkki

* Raparperihillokkeen ohjeen annoksesta tulee n. 4 dl hilloketta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
152 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›