Reseptiyhteistyö Riku Laine
Crispy potato cheese balls. Näin Mmiisas tätä herkkua nimittää. Helsingin huippuravintoloissa työskennellyt kokki Riku Laine kehitti ohjeen, jonka valmistus vaatii hiukan keskittymistä, mutta lopputulos on sitäkin herkullisempi. Dippaa ja nauti!
5 | isohkoa perunaa |
100 g | |
3 rkl | vehnäjauhoja |
3 rkl | |
1 tl | suolaa |
mustapippuria myllystä | |
Leivitykseen | |
---|---|
2 | munaa |
2 rkl | |
3 rkl | vehnäjauhoja |
2 ½ dl | panko-korppujauhoja |
Uppopaistamiseen | |
1 l | rypsiöljyä |
Dippailuun | |
1 prk |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.