
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g romainesalaattia
- 200 g jättikatkarapuja
- 50 g parmesaania
Krutongit
- 150 g maalaisleipää
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulin kynttä
- ripaus suolaa
Nopea caesarkastike
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea valkosipuli & yrtitValio crème fraîche valkosipuli & yrtit on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai…
- 6 anjovisfileetä
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin krutongit: Leikkaa leipä kuutioiksi. Paista pannulla voissa hienonnetun valkosipulin kanssa rapeaksi. Mausta ripauksella suolaa.
- Soseuta crème fraîche ja anjovisfileet sauvasekoittimella kastikkeeksi.
- Huuhtele ja kuivaa salaatti. Revi tai leikkaa paloiksi. Paista jättikatkaravut pannulla voissa molemmin puolin n. 1 min.
- Sekoita salaatti ja kastike. Nosta tarjoilukulhoon. Kerrostele päälle katkarapuja, parmesaania ja krutonkeja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
128 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
8,4 g
Rasva
7,1 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa