Siirry sisältöön
Rapucaesar

Rapucaesar

Tämän herkullisen rapuceasarin salainen ainesosa on nopeaakin nopeampi kastike, joka kannattaa ottaa ässäksi omaan kotikokkihihaan. Mehevät jättikatkaravun pyrstöt voi korvata myös isoilla katkaravuilla.

Rapucaesar

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g romainesalaattia
  • 200 g jättikatkarapuja
  • 50 g parmesaania

Krutongit

  • 150 g maalaisleipää
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulin kynttä
  • ripaus suolaa

Nopea caesarkastike


Ohje

  1. Valmista ensin krutongit: Leikkaa leipä kuutioiksi. Paista pannulla voissa hienonnetun valkosipulin kanssa rapeaksi. Mausta ripauksella suolaa.
  2. Soseuta crème fraîche ja anjovisfileet sauvasekoittimella kastikkeeksi.
  3. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Revi tai leikkaa paloiksi. Paista jättikatkaravut pannulla voissa molemmin puolin n. 1 min.
  4. Sekoita salaatti ja kastike. Nosta tarjoilukulhoon. Kerrostele päälle katkarapuja, parmesaania ja krutonkeja.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 128 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 8,4 g
Rasva 7,1 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search