Rapucaesar

Rapucaesar
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Rapucaesar

Tämän herkullisen rapuceasarin salainen ainesosa on nopeaakin nopeampi kastike, joka kannattaa ottaa ässäksi omaan kotikokkihihaan. Mehevät jättikatkaravun pyrstöt voi korvata myös isoilla katkaravuilla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
300 g
romainesalaattia
200 g
jättikatkarapuja
50 g
parmesaania

Krutongit

150 g
maalaisleipää
2 rkl
oliiviöljyä
2
valkosipulin kynttä
ripaus
suolaa

Nopea caesarkastike

1 prk (200 g)
6
anjovisfileetä

Ohje

  1. Valmista ensin krutongit: Leikkaa leipä kuutioiksi. Paista pannulla voissa hienonnetun valkosipulin kanssa rapeaksi. Mausta ripauksella suolaa.
  2. Soseuta crème fraîche ja anjovisfileet sauvasekoittimella kastikkeeksi.
  3. Huuhtele ja kuivaa salaatti. Revi tai leikkaa paloiksi. Paista jättikatkaravut pannulla voissa molemmin puolin n. 1 min.
  4. Sekoita salaatti ja kastike. Nosta tarjoilukulhoon. Kerrostele päälle katkarapuja, parmesaania ja krutonkeja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
137 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.