Rieskarulla

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

Rieskarulla

Reseptiyhteistyö: koskenlaskija-reseptit

15 min

Maukas ja kesäinen rieskarulla valmistuu nopeasti lohen ja uuden Valio Koskenlaskija cheddar® sulatejuustoviipaleen yhdistelmästä. Helppo kesäinen lounas tai maistuva eväs mukaan piknikille.

Ainekset

4 kpl
Ohuita rieskoja
400 g
Lohta
8 kpl
1 kpl
Avokado
3 dl
½ kpl
Kurkku
1 nippu
Tilli, tuore
½ kpl
Sitruunan mehu
suola
Mustapippuri

Ohje

  1. Mausta lohi suolalla ja pippurilla, grillaa pinnalta ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
  2. Sekoita kulhossa kypsä avokado ja turkkilainen jogurtti. Mausta sitruunamehulla.
  3. Viipaloi kurkku ohuiksi siivuiksi.
  4. Levitä Valio Koskenlaskija® Cheddar siivut rieskoille ja lämmitä niitä hetki grillissä.
  5. Kokoa rieskan väliin lohta, avokadojogurttia, kurkkua ja tilliä.
  6. Kääri tiukaksi rullaksi ja leikkaa puoliksi.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö