Rieskarullat

Rieskarullat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Rieskarullat

Rieskarullat

Levitä rieskan päälle lempitäytteesi ja kiepsauta se rullaksi. Rieskarulla maistuu välipalana maitolasillisen kanssa.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset5 annosta

5 annosta
5
rullarieskaa
1 rasia
1 ruukku
jääsalaattia
10 viipaletta
kalkkunaleikkelettä
10 viipaletta
puolikas (150 g)
kurkku
puolikas
paprika

Ohje

  1. Levitä tuorejuustoa rieskoille. Lisää päälle salaatinlehdet, kalkkuna-, juusto ja kurkkuviipaleet sekä suikaloitu paprika
  2. Kierrä rieskat rulliksi kulmittain. Kääri kokonaisina tai vinottain puoliksi leikattuna paperiin.
  3. Tarjoa pian valmistamisen jälkeen etteivät pehmene.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
187 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›