Ritarisalaatti

Ritarisalaatti

Pehmeän voimakas Ritari juusto sopii hyvin yhteen makeiden hedelmien ja pähkinöiden kanssa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
1 - 2
päärynää tai omenaa
2
satsumaa
100 g
viinirypäleitä
1 pussi (200 g)
salaattisekoitusta
saksanpähkinöitä
öljyä
vaaleaa balsamietikkaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kuutioi juusto ja päärynät tai omenat. Kuori ja viipaloi satsumat. Halkaise rypäleet.
  2. Sekoita ainekset keskenään salaattikulhossa. Mausta öljyllä, balsamietikalla ja mustapippurilla.
  3. Tarjoa alku- tai lisäkesalaattina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›