Rosmariini-appelsiinit

Rosmariini-appelsiinit
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Rosmariini-appelsiinit

Rosmariini-appelsiinit

Appelsiinin kaveriksi sopii tuore rosmariini. Rosmariini-appelsiinit ja rahka tarjoillaan annosmaljoista tai vaikka pakastetuista appelsiininkuorista.

Valmistusaika

Työaika
15 min
maustuminen
2 h
Yhteensä
2 h 15 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
appelsiinia
1 rkl
sokeria
1 rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 prk (200 g)
2 - 4 pientä
marenkia

Ohje

  1. Kuori appelsiinit veitsellä nahattomiksi. Poista siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.
  2. Lisää joukkoon sokeri ja rosmariini. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
  3. Lusikoi rahka ja appelsiinikuutiot annosmaljoihin. Murenna päälle marenkia.
  4. Tarjoa jälkiruokana.
Vinkki

Vinkki

Voit valmistaa jälkiruoan myös appelsiininkuoriin. Pese tällöin ohjeessa käytettävät appelsiinit lämpimällä vedellä. Halkaise ja poista hedelmäliha juures- tai greippiveitsellä. Pakasta kuoria appelsiinien maustumisen ajan. Käytä kuoria tarjoiluastioina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›