Rosmariini-appelsiinit

Rosmariini-appelsiinit

2 h 15 min
keskitaso
93 kcal / 100g
1
1

Appelsiinin kaveriksi sopii tuore rosmariini. Rosmariini-appelsiinit ja rahka tarjoillaan annosmaljoista tai vaikka pakastetuista appelsiininkuorista.

Ainekset

4 annosta
2
appelsiinia
1 rkl
sokeria
1 rkl
tuoretta rosmariinia hienonnettuna
1 prk (200 g)
2 - 4 pientä
marenkia

Ohje

  1. Kuori appelsiinit veitsellä nahattomiksi. Poista siemenet. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.
  2. Lisää joukkoon sokeri ja rosmariini. Anna maustua jääkaapissa pari tuntia.
  3. Lusikoi rahka ja appelsiinikuutiot annosmaljoihin. Murenna päälle marenkia.
  4. Tarjoa jälkiruokana.

Vinkki

Voit valmistaa jälkiruoan myös appelsiininkuoriin. Pese tällöin ohjeessa käytettävät appelsiinit lämpimällä vedellä. Halkaise ja poista hedelmäliha juures- tai greippiveitsellä. Pakasta kuoria appelsiinien maustumisen ajan. Käytä kuoria tarjoiluastioina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
93 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
3 g
Suola
0,0 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
23 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)