Rosolli

Rosolli
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Rosolli

Rosolli tuo joulupöytään punaisen väriloiston. Rosolliin voi lisätä myös silliä. Rosolli kaipaa seurakseen vaahdotetun kermakastikkeen. Katso ohje palvelustamme nimellä: Rosollin kastike.

Valmistusaika

Työaika
45 min
jäähdytys
1 h
Yhteensä
1 h 45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
4 (300 g)
porkkanaa
3 - 4 (300 g)
perunaa
1
omena
4 (200 g)
etikkapunajuurta
3
herkkukurkkua
1
sipuli

Ohje

  1. Keitä porkkanat ja perunat erikseen kypsiksi ja jäähdytä.
  2. Kuori keitetyt juurekset ja omena. Kuutioi pieniksi kuutioiksi.
  3. Kuutioi myös punajuuret, herkkukurkut ja sipuli.
  4. Sekoita ainekset varovasti keskenään tai tarjoa ne raidoiksi tarjoiluastiaan aseteltuna.
  5. Valmista rosollille kastike (ks. ohje) -> https://www.valio.fi/reseptit/rosollin-kastike/.
Lisukkeeksi
Rosollin kastike
5 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
34 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›