Rucolasilakat

Rucolasilakat

Itse tehtävästä, täyteläisestä pestosta makunsa saavat rucolasilakat ovat parhaimmillaan uusien perunoiden kera.

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
silakkafileitä

Liemi

1 ½ dl
vettä
1 ½ dl
väkiviinaetikkaa
¾ dl
sokeria
1 rkl
suolaa

Rucolapesto

1 rasia (100 g)
villirucolaa
½ pussia (à 130 g)
½ dl
mantelijauhetta
2
valkosipulin kynttä
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 prk (120 g)
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Kiehauta liemen aineet, jäähdytä.
  2. Nylje silakkafileistä nahka. Leikkaa fileen puolikkaat kahteen osaan haarukkapaloiksi.
  3. Kaada liemi fileiden päälle. Sekoita ja peitä. Liota silakkafileitä yön yli jääkaapissa.
  4. Valuta fileistä liemi siivilässä.
  5. Laita rucolapeston aineet monitoimikoneeseen, hienonna. Kaada pesto valutetuille fileille, sekoita. Anna maustua ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa alkupalaksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
104 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›