Rucolasilakat

Rucolasilakat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Rucolasilakat

Rucolasilakat

Itse tehtävästä, täyteläisestä pestosta makunsa saavat rucolasilakat ovat parhaimmillaan uusien perunoiden kera.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
silakkafileitä

Liemi

1 ½ dl
vettä
1 ½ dl
väkiviinaetikkaa
¾ dl
sokeria
1 rkl
suolaa

Rucolapesto

1 rasia (100 g)
villirucolaa
½ pussia (à 130 g)
½ dl
mantelijauhetta
2
valkosipulin kynttä
2 tl
sokeria
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
1 prk (120 g)
1 prk (200 g)

Ohje

  1. Kiehauta liemen aineet, jäähdytä.
  2. Nylje silakkafileistä nahka. Leikkaa fileen puolikkaat kahteen osaan haarukkapaloiksi.
  3. Kaada liemi fileiden päälle. Sekoita ja peitä. Liota silakkafileitä yön yli jääkaapissa.
  4. Valuta fileistä liemi siivilässä.
  5. Laita rucolapeston aineet monitoimikoneeseen, hienonna. Kaada pesto valutetuille fileille, sekoita. Anna maustua ennen tarjoilua.
  6. Tarjoa alkupalaksi keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›